Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Disney+ δημοσίευσε το trailer της ταινίας Rise, που αφηγείται τη ζωή του Γιάννη Αντεντοκούμπο

To Disney+ αποκάλυψε το trailer της ταινίας Rise, που αφηγείται τη ζωή του πρωταθλητή του NBA, Γιάννη Αντεντοκούμπο. Ο Uche Agada υποδύεται τον αστέρα των Milwaukee Bucks στα πρώτα βήματα της μπασκετικής του καριέρας.

Προερχόμενη από τη Νιγηρία, η οικογένεια του Αντεντοκούμπο εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, αναζητώντας μια καλύτερη ζωή για τα παιδιά της. Το αστέρι του Γιάννη δεν άργησε να λάμψει και από τα Σεπόλια, μέσα σε λίγα χρόνια βρέθηκε στον θρόνο του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Φέτος, οι Milwaukee Bucks υπερασπίζονται τον τίτλο τους και τη στιγμή αυτή βρίσκονται στους ημιτελικούς της ανατολικής περιφέρειας. Εκεί αντιμετωπίζουν του Boston Celtics και η σειρά βρίσκεται στο 2-2.


Γιοι. Αδέλφια. Μία οικογένεια από πρωταθλητές ΑΝΟΔΟΣ: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο. Η νέα πρωτότυπη ταινία, έρχεται στις 24 Ιουνίου αποκλειστικά στο @DisneyPlusGR

Posted by Disney+ on Tuesday, 10 May 2022


"Είμαι ενθουσιασμένος και αισθάνομαι τιμή που το Disney+ αποφάσισε να κάνει γνωστή την ιστορία της οικογένειάς μου σε όλο τον κόσμο. Ελπίζω ότι θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όσους βρίσκονται σε ανάλογες καταστάσεις για να διατηρήσουν την πίστη τους, να παραμέινουν προσηλωμένοι στους στόχους τους και να μην παρατήσουν τον αγώνα για μια καλύτερη ζωή".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*