Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Disney+ κυκλοφόρησε promo video με teasers από τις νέες σεζόν των Loki, The Mandalorian και Secret Invasion

Λίγο πριν από το τέλος του 2022, το Disney+ κυκλοφόρησε το πρώτο promo video με υλικό από τις επερχόμενες σειρές του για το 2023.

Μεταξύ άλλων, βλέπουμε για πρώτη φορά teaser από τη δεύτερη σεζόν της σειράς Loki, με την πολυ-αναμενόμενη επιστροφή των Loki (Tom Hiddleston) και Mobius (Owen Wilson). Βλέπουμε επίσης υλικό από την τρίτη σεζόν της σειράς The Mandalorian και τις γαλαξιακές περιπέτειες του Din Djarin (Pedro Pascal). Εκτός αυτών, το promo περιέχει στιγμές από τη σειρά Secret Invasion της Marvel Studios, το Ahsoka της Lucasfilm και το animated show Win or Lose της Pixar. Τέλος, η νέα live-action παραγωγή Peter Pan & Wendy αποκαλύπτεται και αυτή για πρώτη φορά.

Η δεύτερη σεζόν του Loki έρχεται με σκηνοθέτες τους Justin Benson και Aaron Moorhead (Moon Knight). Μαζί με τους Hiddleston και Wilson, θα εμφανίζονται οι Sophia Di Martino, Gugu Mbatha-Raw και Wunmi Mosaku.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*