Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Disney Plus ακύρωσε τη σειρά National Treasure: Edge of History μετά από μια σεζόν

*
Η σειρά National Treasure: Edge of History δεν πρόκειται να επιστρέψει με δεύτερο κύκλο επεισοδίων, καθώς το Disney+ ανακοίνωσε επίσημα την ακύρωσή της.

Το show ήταν ένα spinoff των δύο ταινιών National Treasure με πρωταγωνιστή τον Nicolas Cage. Η πρώτη (και τελευταία) σεζόν του αποτελείται από 10 επεισόδια, στα οποία εμφανίζονται οι Catherine Zeta-Jones, Zuri Reed, Antonio Cipriano, Lyndon Smith, Jordan Rodrigues, Breeda Wool, Jake Austin Walker και Armando Riesco.


Πάντως, υπάρχουν ακόμα ελπίδες συνέχισης του σύμπαντος της σειράς. Πριν από μερικούς μήνες ο Jerry Bruckheimer δήλωσε πως το σενάριο για την τρίτη ταινία National Treasure έχει ολοκληρωθεί και πως βρίσκεται στα χέρια του Nicolas Cage για έγκριση. Η πρώτη ταινία της σειράς έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2004 και το sequel της, τον Δεκέμβριο του 2007 – αμφότερες σε σκηνοθεσία Jon Turteltaub (The Meg, Last Vegas).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*