Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Disney Plus ενδεχομένως να εφαρμόσει πολιτική αποτροπής διαμοιρασμού κωδικών

*
Όπως έκανε το Netflix, η Disney φαίνεται να θέλει να αυξήσει την ασφάλεια της πλατφόρμας της, εφαρμόζοντας πολιτική για τον διαμοιρασμό κωδικών στο Disney Plus. Κατά το τελευταίο οικονομικό meeting, ο CEO της εταιρείας, Bob Iger, δήλωσε πως αναζητούνται ενεργά τρόποι για να αντιμετωπιστεί ο διαμοιρασμός λογαριασμών.

Συμφωνητικά για τους συνδρομητές που περιέχουν επιπλέον όρους και πολιτικές sharing, θα ενεργοποιηθούν αργότερα μέσα στο 2023. Επιπλέον, ο Iger τόνισε πως θα προστεθούν τακτικές για την χρηματοποίηση της πλατφόρμας μέσα στο 2024.


Η Netflix στο μεταξύ, δήλωσε πως υπήρχαν 100 εκατομμύρια accounts τα οποία μοιράζονταν κωδικούς, μέχρι την στιγμή που ξεκίνησε να προσθέτει χρεώσεις.

Ο Iger βλέπει αυτή την κατάσταση ως ευκαιρία που θα βοηθήσει την εταιρεία να μεγαλώσει στην βιομηχανία, προσθέτοντας πως η αντιμετώπιση του password sharing είναι πραγματικά πρώτη προτεραιότητα.

Μάλιστα, πρόσφατα, η Disney ανακοίνωσε και αύξηση των τιμών από $11 σε $14 ανα μήνα. Ένα νέο πρόγραμμα δίχως διαφημίσεις, θα κοστίζει $20 ανα μήνα, θα περιέχει Disney+ και Hulu και θα λανσαριστεί στις 6 Σεπτεμβρίου 2023.

Η επόμενη σημαντική ημερομηνία για το Disney+ είναι στις 22 Αυγούστου, όταν θα κυκλοφορήσει η σειρά Star Wars με τίτλο «Ahsoka».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*