Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Dune Messiah θα είναι η τελευταία ταινία του Denis Villeneuve για το franchise

*
Με βάση τα ως τώρα δεδομένα, το Dune Part 3 θα είναι η τελευταία ταινία του σκηνοθέτη Denis Villeneuve για το franchise. Όλα αυτά τα χρόνια, ο Καναδός δημιουργός δεν είχε κρύψει την πρόθεσή του να διασκευάσει σε τριλογία το αριστούργημα του Frank Herbert, παρά το γεγονός ότι ο συγγραφέας έχει προσθέσει επιλέον βιβλία στον κόσμο του Dune. Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Time, ξεκαθάρισε ότι δεν θα αλλάξει την απόφασή του.

"Το Dune Messiah θα πρέπει να είναι η τελευταία ταινία Dune για εμένα", είπε, κάτι που σημαίνει πως δεν αποκλείται η Warner Bros να θελήσει να ταξιδέψει εκ νέου στον Arrakis, όμως αυτός προτιμάει να παραδώσει τα ηνία.


Βεβαίως, πριν την αποχώρηση, πριν το τρίτο μέρος, προηγείται το Dune: Part Two, που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Μαρτίου 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*