Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το HBO ακύρωσε τη σειρά Westworld

*
Η βραβευμένη σειρά επιστημονικής φαντασίας Westworld, δεν πρόκειται να έχει συνέχεια μετά την τέταρτη σεζόν της. Σημειώνεται ότι η παραγωγή του HBO έχει προταθεί για συνολικά 54 βραβεία Emmy.

Πριν μερικές εβδομάδες, ο συνδημιουργός Jonathan Nolan εξέφρασε την ελπίδα του ότι το HBO θα έδινε το πράσινο φως για μια ακόμα σεζόν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ιστορία, που περιστρέφεται γύρω από μια εξέγερση των ρομπότ, που άλλαξε το μέλλον της ανθρωπότητας.


"Πάντοτε είχαμε στα πλάνα μας την πέμπτη και τελευταία σεζόν. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με το δίκτυο. Ελπίζουμε ότι θα τους πείσουμε", είχε πει τότε ο Nolan.

Επιπλέον η έταιρη συνδημιουργός, Lisa Joy είχε τονίσει πως η σειρά βάδιζε προς ένα συγκεκριμένο τέλος. "Ο Jonah και εγώ έχουμε στο μυαλό μας ένα τέλος, στο οποίο ελπίζουμε πως θα φτάσουμε. Ακόμα, δεν βρισκόμαστε εκεί".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*