Πριν μερικές εβδομάδες, ο συνδημιουργός Jonathan Nolan εξέφρασε την ελπίδα του ότι το HBO θα έδινε το πράσινο φως για μια ακόμα σεζόν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ιστορία, που περιστρέφεται γύρω από μια εξέγερση των ρομπότ, που άλλαξε το μέλλον της ανθρωπότητας.
"Πάντοτε είχαμε στα πλάνα μας την πέμπτη και τελευταία σεζόν. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με το δίκτυο. Ελπίζουμε ότι θα τους πείσουμε", είχε πει τότε ο Nolan.
Επιπλέον η έταιρη συνδημιουργός, Lisa Joy είχε τονίσει πως η σειρά βάδιζε προς ένα συγκεκριμένο τέλος. "Ο Jonah και εγώ έχουμε στο μυαλό μας ένα τέλος, στο οποίο ελπίζουμε πως θα φτάσουμε. Ακόμα, δεν βρισκόμαστε εκεί".

Crimson Desert: Ελεύθερη πτώση για τις μετοχές της Pearl Abyss μετά τη δημοσίευση των reviews



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity