Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το HBO αποκάλυψε το επίσημο trailer της τελευταία σεζόν της σειράς His Dark Materials

Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος επεισοδίων της σειράς His Dark Materials έρχεται και το HBO κυκλοφόρησε το επίσημο trailer.

Η τελευταία σεζόν της σειράς του Jack Thorne θα κάνει πρεμιέρα μέσα από το δίκτυο του HBO στις 5 Δεκεμβρίου 2022 και θα αποτελείται από 8 επεισόδια. Τα καινούργια επεισόδια αποτελούν τη μεταφορά του μυθιστορήματος The Amber Spyglass του Philip Pullman – τρίτου βιβλίου από τη σειρά His Dark Materials και αναμένεται να ακολουθήσουν τους Lyra, Pantalaimon και την στρατιά τους από μια άλλη διάσταση, σε ένα ταξίδι μέσα από πολλά διαφορετικά επίπεδα ύπαρξης που συμπεριλαμβάνουν και τον κόσμο των νεκρών.

Στη σειρά His Dark Materials εμφανίζονται οι Dafne Keen, Ruth Wilson, Gary Lewis, Lewin Lloyd, James McAvoy, Lin-Manuel Miranda, Ruta Gedmintas, Amir Wilson, Nina Sosanya, Jade Anouka, Sean Gilder, Simone Kirby, Andrew Scott, Kobna Holdbrook-Smith, Simon Harrison και Chipo Chung. Executive producers είναι οι Jane Tranter, Dan McCulloch, Otto Bathurst, Carolyn Blackwood, Joel Collins, Toby Emmerich, Deborah Forte, Julie Gardner, Tom Hooper, Ben Irving, Philip Pullman, Ryan Rasmussen και Jack Thorne.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*