Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To HBO δίνει το "πράσινο φως" για το A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight, prequel του Game of Thrones

*
Ανακοινώθηκε ακόμα μία σειρά prequel του Game of Thrones. Θα είναι βασισμένη στο Dunk and Egg, μια από τις πλέον αγαπημένες ιστορίες στο σύμπαν του A Song of Ice and Fire που έχει δημιουργήσει ο George R.R. Martin. Η σειρά θα έχει τίτλο A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight και θα προβληθεί στο Max, τη νέα υπηρεσία streaming της Warner Bros. Discovery. Το σενάριο θα ακολουθήσει τα χνάρια του Ser Duncan the Tall και του σκύλου του Egg, γνωστός και ως Aegon V Targaryen, καθώς ταξιδεύουν σε όλο το Westeros σε αποστολές και περιπέτειες που λαμβάνουν χώρα περισσότερα από 100 χρόνια πριν από τα γεγονότα της σειράς Game of Thrones.

Το σενάριο θα γράψουν ο Martin και η Ira Parker (House of the Dragon). Οι δυό τους θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί, μαζί με τον συνδημιουργό και showrunner του House of the Dragon, Ryan Condal.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*