Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το HBO Max ακυρώνει το Raised by Wolves έπειτα από δυο σεζόν

*
Μετά από δύο σεζόν, το HBO Max αποφάσισε να ακυρώσει την σειρά sci-fi Raised by Wolves όπως αναφέρει το Variety. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στο TNT το 2020 και τέσσερις μήνες μετά το λανσάρισμα του HBO Max, η σειρά βρέθηκε στην κορυφή των top streaming series της υπηρεσίας.

Πριν την ακύρωση της σειράς, τα μέλη του cast ζητούσαν από τους fans να υποστηρίξουν το μέλλον της σειράς. Ο Abubakar Salim, που είχε τον ρόλο του "Father", ανέφερε πριν λίγο καιρό πως το μέλλον του Raised By Wolves ήταν αμφίρροπο σε ένα Twitter thread με hashtag #RenewRaisedByWolves.

Το HBO Max σε μια δήλωση του στο Variety αναφέρει πως: "Αν και δεν θα συνεχίσουμε το Raised by Wolves για τρίτη σεζόν, είμαστε υποχρεωμένοι στο cast της σειράς, στους δημιουργούς Aaron Guzikowski, Ridley Scott, David W. Zucker και σε όλη την ομάδα του Scott Free Productions για την απίστευτη πινελιά που έδωσαν στο κόσμο του Kepler-22b".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*