Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το HBO Max ανακοίνωσε επίσημα τη σειρά Welcome to Derry, prequel του It

*
Το HBO Max έδωσε το πράσινο φως για τη σειρά Welcome to Derry, ένα prequel που θα βασίζεται στο βιβλίο It του Stephen King. Υποστηρίζεται ότι θα επεκτείνει το όραμα του Andy Muschietti, δημιουργού των It και It Chapter Two.

"Ως έφηβοι, διαβάζαμε με τη σειρά τα κεφάλαια του It του Stephen King, μέχρι που το βιβλίο διαλύθηκε", δήλωσαν ο Andy και η Barbara Muschietti, που θα είναι οι developers της σειράς. "Είναι μια επική ιστορία που περιλαμβάνει πολλαπλά νοήματα, πέρα από τα όσα μπορέσαμε να διερευνήσουμε στι ταινίες It. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε το βάυος της νουβέλας του Steve, με όλο το πάθος, το χιούμορ, την αθρωπιά και τον τρόμο".


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, ο Jason Fuchs γράφει το σενάριο για το πρώτο επεισόδιο, που βασίζεταθ σε μια ιστορία δική του και των Muschiettis.

Στις δύο ταινίες It πρωταγωνιστούν οι Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Bill Hader, James McAvoy, Jessica Chastain και Bill Skarsgård ως Pennywise. Είχαν έσοδα και οι δύο μαζί $1,1 στο παγκόσμιο box office, οπότε η ανακοίνωση της σειράς είναι μια πολύ λογική εξέλιξη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*