Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το HBO Max αυξάνει την τιμή της συνδρομής του, λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της σειράς The Last of Us

*
Η υπηρεσία video streaming HBO Max ανακοίνωσε την πρώτη αύξηση τιμής σε συνδρομητικό πακέτο της, από τον Μάιο του 2020 που πρωτο-λανσαρίστηκε. Το ad-free πακέτο της υπηρεσίας κοστίζει πλέον 16 δολάρια τον μήνα και όχι 15, με το HBO Max να επισημαίνει πως η εν λόγω αλλαγή θα βοηθήσει τη δημιουργία περισσότερων ποιοτικών σειρών και ταινιών.

Εδώ να θυμίσουμε ότι η σειρά live-action The Last of Us θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max στις 16 Ιανουαρίου 2023. Η υπηρεσία επέλεξε να ανεβάσει την τιμή της μόλις λίγες μέρες πριν από το ντεμπούτο του – ίσως – πιο αναμενόμενου show ολόκληρης της χρονιάς.

Η σειρά The Last of Us βασίζεται στα videogames The Last of Us της Naughty Dog. Πρωταγωνιστές είναι οι Pedro Pascal, Bella Ramsey, Gabriel Luna, Anna Torv και Merle Dandridge. Executive producers του show είναι οι Craig Mazin, Neil Druckmann, Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan και Rose Lam.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*