Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το HBO Max διακόπτει την παραγωγή δικών του προγραμμάτων σε πολλές χώρες της Ευρώπης

*
Η υπηρεσία streaming HBO Max, επιβεβαίωσε πως διακόπτει τις παραγωγές σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Συγκεκριμένα, δεν θα δημιουργούνται νέες παραγωγές του HBO στις Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Κεντρική Ευρώπη, Ολλανδία και Τουρκία. Οι μόνες χώρες που δεν αναφέρονται καθόλου είναι η Ισπανία και η Γαλλία. Τα νέα αυτά έρχονται ως μέρος σχεδίου της ιδιοκτήτριας εταιρείας Warner Bros. να κόψει $3 δισεκατομμύρια σε έξοδα, αφού χώρισαν οι δρόμοι της με την AT&T.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: “Αναλύουμε την παρούσα προσφορά μας σε περιεχόμενο, στις υπάρχουσες υπηρεσίες μας. Ως μέρος αυτής της διαδικασίας, αφαιρούμε έναν περιορισμένο αριθμό προγραμματισμού του HBO Max, και διακόπτουμε τον αρχικό προγραμματισμό μας για περιεχόμενο του HBO Max στις σκανδιναβικές χώρες και την κεντρική Ευρώπη. Επιπλέον, διακόπτουμε την παραγωγή νέου περιεχομένου στις Ολλανδία και Τουρκία, στις οποίες το HBO Max έγινε διαθέσιμο πέρυσι.”


Στο μεταξύ, μερικές από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές του HBO Max, έρχονται από τις σκανδιναβικές και τις υπόλοιπες χώρες που αναφέρονται, όπως το Lust (Σουηδία) και το Kamikaze (Δανία). Εκτός από την διακοπή παραγωγής νέου περιεχομένου, το HBO Max θα αφαιρέσει εξ ολοκλήρου αυτές τις σειρές, μαζί με την ουγγρική παραγωγή “The Informant”. Περιεχόμενο που ήδη έχει εγκριθεί και έχει ξεκινήσει η παραγωγή του, θα ολοκληρωθεί κανονικά, αλλά θα πουληθεί σε άλλες πλατφόρμες με την Warner Bros. να λειτουργεί αυστηρά ως παραγωγός.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*