Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To I Saw the TV Glow θα σας κάνει να φρικάρετε με την τηλεόραση σας (trailer)

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του “I Saw the TV Glow”, της νέας ταινία του Jane Schoenbrun, δημιουργού του “We're All Going to the World's Fair”.

Tο “I Saw the TV Glow”, που προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Sundance το 2024, έχει λάβει πολλές θετικές κριτικές. Η ταινία ακολουθεί την ιστορία δύο απομονωμένων εφήβων (Justice Smith και Brigette Lundy-Paine) που βρίσκουν σημείο επαφής μέσω του κοινού τους ενδιαφέροντος και αγάπης για έναν τρομακτικό τηλεοπτικό σίριαλ. Ωστόσο, μετά την μυστηριώδη ακύρωση της σειράς, τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και τηλεόρασης αρχίζουν να θολώνουν.


Το “I Saw the TV Glow” θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Μαΐου 2024.
Οι πρωταγωνιστές του “I Saw the TV Glow” περιλαμβάνουν τους: Justice Smith (The Get Down, Jurassic World: Fallen Kingdom), Brigette Lundy-Paine (Atypical), Helena Howard (Madeline’s Madeline), την indie rock καλλιτέχνιδα Lindsey Jordan (Snail Mail), τον Fred Durst των Limp Bizkit, την τραγουδοποιό Phoebe Bridgers, τη Danielle Deadwyler (Station Eleven) και τη Haley Dahl. Στο cast συμμετέχουν επίσης οι Amber Benson, Ian Foreman, Michael Maronna, Conner O’Malley, Emma Portner, Danny Tamberelli και King Woman.

Η παραγωγή της ταινίας ανήκει στις εταιρείες A24 και Fruit Tree, με την τελευταία ανήκει στην ηθοποιό Emma Stone. Ο Schoenbrun υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*