Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το indie game Dredge μεταφέρεται σε ταινία τρόμου

*
Το Dredge, το indie game που κυκλοφόρησε το 2023 και συνδύαζε τον κοσμικό τρόμο (έμπνευσης Lovecraft) με το ψάρεμα, εξελίσσεται σε live-action ταινία, όπως ανακοίνωσαν την Τρίτη οι παραγωγοί της κινηματογραφικής μεταφοράς. Σε συνεργασία με τον την εταιρεία ανάπτυξης του Dredge, την Black Salt Games, για την υλοποίηση της ταινίας επιπλέον εργάζεται η εταιρεία παραγωγής Story Kitchen, η οποία συνιδρύθηκε από τον παραγωγό ταινιών Sonic the Hedgehog και ιδρυτή της dj2 Entertainment, Dmitri M. Johnson.

Ο Johnson βρίσκεται πίσω από έναν αυξανόμενο αριθμό κινηματογραφικών μεταφορών βιντεοπαιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένης της επερχόμενης σειράς animation του Netflix Tomb Raider: The Legend of Lara Croft, καθώς και υπό ανάπτυξη παραγωγές που βασίζονται στα Streets of Rage της Sega, ToeJam & Earl και το It Takes Two της Hazelight Studios.


Μαζί με τον Johnson για να φέρουν το Dredge στη μεγάλη οθόνη συνεργάζονται τα στελέχη της Story Kitchen, Mike Goldberg, Timothy I. Stevenson και Dan Jevons. «Το Dredge είναι μια συναρπαστικά απόκοσμη και πλούσια ιστορία που μας είχε κολλήσει στις οθόνες μας από την αρχή», ανέφεραν οι Johnson, Goldberg, Jevons και Stevenson της Story Kitchen σε μια κοινή δήλωση.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με μια τόσο έμπειρη ομάδα στούντιο για να μεταφέρουμε τον κόσμο που δημιουργήσαμε στον κινηματογράφο με ηθοποιούς και να εξάψουμε τη φαντασία του κοινού σε όλο τον κόσμο», συμπλήρωσαν οι Nadia Thorne, Joel Mason, Alex Ritchie και Michael Bastiaens της Black Salt Games.

Το Dredge βάζει τους παίκτες στο ρόλο ενός ψαρά που εξερευνά ένα απομακρυσμένο αρχιπέλαγος προς αναζήτηση ψαριών και κρυμμένων θησαυρών. Οι παίκτες συναντούν κατοίκους του νησιού που δίνουν αποστολές και μαθαίνουν για το παρελθόν τους, ενώ αναβαθμίζουν το σκάφος τους, μαθαίνουν νέες δεξιότητες και συναντούν όλο και πιο ασυνήθιστη και μυστηριώδη θαλάσσια ζωή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*