Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Joker: Folie a Deux (αναμενόμενα) παίρνει R Rating λόγω σύντομων σκηνών με γυμνό

*
Όπως και η ταινία του 2019, έτσι και το “Joker: Folie a Deux” θα πάρει τη σήμανση R. Η MPAA δημοσίευσε την αξιολόγηση για την πολυαναμενόμενη συνέχεια και έδωσε επίσης κάποιες ενδείξεις σχετικά με το γιατί έλαβε αυτή τη βαθμολογία.

Το “Joker: Folie a Deux” θα έχει «κάποια έντονη βία, έντονη γλώσσα καθ' όλη τη διάρκεια, κάποια σεξουαλικά στοιχεία και σύντομο παντελώς γυμνό», ανέφερε η επιτροπή αξιολόγησης, σύμφωνα πάντα με το Variety.


Συγκρίνοντας με το παρελθόν, η προηγούμενη ταινία είχε βαθμολογηθεί με R για «έντονη βία με αίμα, προβληματική συμπεριφορά, έντονη γλώσσα και σύντομες σεξουαλικές εικόνες».

Στο Folie a Deux, που σημαίνει «αυταπάτη ή ψυχική ασθένεια που μοιράζονται δύο άνθρωποι σε στενή σχέση», πρωταγωνιστεί ο Joaquin Phoenix ως Joker, ενώ η Lady Gaga συμμετέχει στο καστ ως Harley Quinn. Ο Phoenix κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού για την ερμηνεία του ως Arthur Fleck/Joker στην πρώτη ταινία.

Η Zazie Beetz επιστρέφει επίσης από την ταινία του 2019, ενώ στο καστ συμμετέχουν και οι υποψήφιοι για Όσκαρ ηθοποιοί Brendan Gleeson και Catherine Keener.

Το πρώτο τρέιλερ του Folie a Deux θα κυκλοφορήσει στις 9 Απριλίου, και πριν από αυτό, η πρώτη αφίσα έχει ήδη κυκλοφορήσει. Απεικονίζει τον Joker και τη Harley να χορεύουν με έναν προβολέα να τους φωτίζει.

Σε άλλα νέα, το Variety ανέφερε πρόσφατα ότι η συνέχεια του Joker θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 15 «επανεκτελέσεις» δημοφιλών τραγουδιών, ένα από τα οποία είναι το "That's Entertainment" από το μιούζικαλ The Band Wagon της Judy Garland του 1953. Η ταινία ενδέχεται να περιλαμβάνει και πρωτότυπη μουσική.

Οι λεπτομέρειες της πλοκής για το sequel του Joker -που αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου- παραμένουν μυστήριο, αλλά αναμένεται να περιλαμβάνει σκηνές μέσα και έξω από το Άσυλο του Arkham. Ο Todd Philips επιστρέφει για τη σκηνοθεσία και το σενάριο, μαζί με τον συν-σεναριογράφο Scott Silver.

Το “Joker” του 2019 ήταν μια εισπρακτική επιτυχία, κερδίζοντας πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια έναντι ενός αναφερόμενου προϋπολογισμού 55 εκατομμυρίων δολαρίων. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*