Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Jurrasic World βρήκε το νέο του σκηνοθέτη στο πρόσωπο του Gareth Edwards

*
Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο Gareth Edwards βρίσκεται σε συζητήσεις για τη σκηνοθεσία της τελευταίας ταινίας της σειράς “Jurassic World” για τη Universal, αναλαμβάνοντας το ρόλο που κατείχε για λίγο ο σκηνοθέτης της ταινίας “Bullet Train”, David Leitch.

Η Universal και η Amblin Partners του Steven Spielberg κινούνται με ταχύτητα για την ολοκλήρωση του έργου και έχουν ορίσει ημερομηνία κυκλοφορίας της 2ης Ιουλίου, φέρνοντας το ως ύψιστη προτεραιότητα.


Ο Leitch, που σκηνοθέτησε την επερχόμενη ταινία δράσης “Fall Guy” του ίδιου στούντιο, ήταν σε συζητήσεις στις αρχές Φεβρουαρίου για να σκηνοθετήσει την ταινία, αλλά μερικές ημέρες αργότερα, οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν. Έγινε σαφές στον Leitch ότι η δημιουργική του συμβολή θα ήταν ελάχιστη λόγω του ταχύτατου χρονοδιαγράμματος της ταινίας και επειδή οι παραγωγοί ήθελαν να ασκήσουν πιο ισχυρή επίβλεψη μετά την εμπειρία του “Jurassic World: Dominion”. Αυτό θα μείωνε επίσης τη συμμετοχή της συνεργάτιδας, παραγωγού, και συζύγου του, Kelly McCormick. Το νέο Jurassic Paek έχει ήδη περάσει από αρκετές σεναριακές εκδοχές, βασισμένες σε κείμενο που έγραψε ο David Koepp.

Αφού αποχώρησε ο Leitch, το στούντιο και οι παραγωγοί βγήκαν για κυνήγι στη ζούγκλα του Λος Άντζελες για να βρουν έναν σκηνοθέτη που είναι έμπειρος σε μεγάλες παραγωγές του στούντιο, και κυρίως κάποιος που θα μπορούσε να δεχτεί ότι ο ρόλος θα ήταν περισσότερο αυτός του επιβλέποντα, παρά δημιουργικός: επίσης, θα έπρεπε να είναι διαθέσιμος γρήγορα, καθώς το στούντιο έχει πρόθεση να ξεκινήσει την παραγωγή τον Ιούνιο. Η Universal είχε μπροστά της μια πολύ μικρή λίστα υποψηφίων, και ο Edwards αναδείχθηκε γρήγορα στην κορυφή.

Ο Edwards είναι γνώστης των ιδιαιτεροτήτων των ταινιών με γιγάντια πλάσματα και τέρατα χάρη στην πρώτη του ανεξάρτητη ταινίας “Monsters” και μετέπειτα το “Godzilla”, με το τελευταίο να αποτελεί αφετηρία για το Monsterverse της Legendary πριν από δέκα χρόνια. Επιπλέον, έχει ήδη αντιμετωπίσει μια ταραχώδη κατάσταση σε επίπεδο παραγωγής χάρη στην εμπειρία του στο “Star Wars Rogue One”. Όσο το τεχνικό σκέλος, ένας ειδικός στα εφέ, και γνωρίζει να διαχειρίζεται ορθά τους προϋπολογισμούς που του παρέχονται από τα στούντιο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το επιστημονικής φαντασίας θρίλερ του περασμένου έτους, “The Creator”, που πρωταγωνιστούσε ο John David Washington και παρά το γεγονός ότι κόστισε 80 εκατομμύρια δολάρια, έδινε την εντύπωση ότι άξιζε πολύ περισσότερο.

Η νέα ταινία της σειράς, που κλείνει τριάντα χρόνια παρουσίας στην παγκόσμια κινηματογραφική κουλτούρα, παράγεται από τον Spielberg μέσω της Amblin Entertainment, με τους Frank Marshall και Patrick Crowley να είναι παραγωγοί μέσω της Kennedy-Marshall. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*