Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Marvel Zombies θα έχει σύσταση ακαταλληλότητας για ανηλίκους

*
Μιλώντας στο IGN, ο Brad Winderbaum, στέλεχος της Marvel Studios, υποσχέθηκε πως η επερχόμενη σειρά Marvel Zombies του Disney+ θα τιμήσει τα κόμικς που αποτελούν την πηγή έμπνευσης, δεσμευόμενος για μια «αρκετά έντονη» προσαρμογή.

«Όσον αφορά το πιο animation για πιο ώριμα κοινά, ναι, φτιάχνουμε αυτή τη στιγμή μια σειρά Marvel Zombies που έχει αρκετή ένταση και σίγουρα είναι μια σειρά TV-MA (σύσταση για ενήλικα κοινά)», δήλωσε ο Winderbaum. «Προσπαθεί να τιμήσει τα κόμικς. Και αυτό που ήταν τόσο σπουδαίο στα κόμικς ήταν ότι δεν είχαν ενδοιασμούς. Σίγουρα αυτό επιδιώκουμε και σε αυτό το πρότζεκτ».


Ο ρόλος-κλειδί της Ms. Marvel στο Marvel Zombies

Το Marvel Zombies σκηνοθετείται από τον Bryan Andrews σε σενάριο του Zeb Wells, ο οποίος είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός. Η σειρά κινουμένων σχεδίων επαναπροσδιορίζει το σύμπαν της Marvel, καθώς μια νέα γενιά ηρώων μάχεται ενάντια σε μια συνεχώς εξαπλούμενη μάστιγα zombies.

Η πρωταγωνίστρια των Marvels Iman Vellani επιβεβαίωσε σε πρότερο χρόνο ότι ο χαρακτήρας της Kamala Khan/Ms. Marvel θα έχει κεντρικό ρόλο στη σειρά. «Το έχουμε ολοκληρώσει", δήλωσε η Vellani. «Ήταν καταπληκτικό. Ήταν τόσο διασκεδαστικό . . . Υπάρχουν πολλοί ωραίοι χαρακτήρες στη σειρά Marvel Zombies. Και η Καμάλα είναι το επίκεντρο της σειράς. Μου το περιέγραψαν σαν, ‘Είναι ουσιαστικά ο Φρόντο της ιστορίας’. Και είπα: «Αυτό είναι καταπληκτικό’».

Προς το παρόν, η ημερομηνία κυκλοφορίας του Marvel Zombies δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*