Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το μυστήριο κορυφώνεται στην τέταρτη σεζόν της σειράς Manifest (trailer)

Η σειρά Manifest επιστρέφει με την τέταρτη και τελευταία σεζόν της θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix. Δημιουργός της είναι ο Jeff Rake και μεταξύ άλλων, στο cast περιλαμβάνονται οι ηθοποιοί Melissa Roxburgh, Josh Dallos, Athena Karkanis και J.R. Ramirez. Ο νέος κύκλος θα αποτελείται από 20 επεισόδια και τα πρώτα αναμένονται στις 4 Νοεμβρίου.

Το Manifest ακολουθεί τη ζωή των επιβατών μιας διεθνούς πτήσης, που λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών θα πρέπει να αλλάξει πορεία. Παρά το γεγονός ότι το αεροπλάνο προσγειώνεται με ασφάλεια, οι επιβάτες διαπιστώνουν πως έχουν περάσει πέντε και πλέον χρόνια από τη στιγμή της επιβίβασής τους. Από τη μια προσπαθούν να ενώσουν ξανά το κομμάτια της ζωής τους, από την άλλη, αρχίζουν να βιώνουν παράξενες φωνές και οράματα.


Ακολουθεί το trailer που προβλήθηκε στο πλαίσιο του Tudum event.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*