Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο reality-τηλεπαιχνίδι του MrBeast στο Amazon θα προσφέρει το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ!

*
MrBeast και ρεκόρ πάνε μαζί και όπως αποκαλύφθηκε, το νέο του reality-τηλεπαιχνίδι στο Amazon θα προσφέρει το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχουμε δει μέχρι σήμερα! Το Beast Games θα προσφέρει στον νικητή 5 εκατομμύρια δολάρια, ποσό ρεκόρ για την ιστορία της τηλεόρασης. Ο MrBeast έγινε γνωστός για διάφορα challenges που φτιάχνει και το κανάλι του στο YouTube είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιδραστικά στον κόσμο.

Έχει πάνω από 240 εκατομμύρια συνδρομητές και τα views που πετυχαίνει είναι αδιανόητα. Πάνω από 1000 συμμετέχοντες θα παίζουν στο Beast Games και φαίνεται πως και ο ίδιος έχει κλείσει μια εξαιρετική συμφωνία που θα του αποφέρει σχεδόν 100 εκατομμύρια δολάρια από την Amazon!


To Beast Games θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime Video σε πάνω από 240 χώρες, σε ημερομηνία που δε έχει γίνει ακόμη γνωστή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*