Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο teaser trailer για το Penguin προσφέρει μια ενδελεχή ματιά στον υπόκοσμο του Gotham (trailer)

Ένα νέο teaser trailer του The Penguin κυκλοφόρησε από το Max, δίνοντας μια πρόγευση της σειράς με τον Colin Farrell που βασίζεται στον κόσμο της ταινίας Batman του 2022.

Το σενάριο της σειράς, που περιγράφεται ως “limited series” (με συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων) υπογράφει η επικεφαλής Lauren LeFranc, ενώ ο Craig Zobel σκηνοθετεί τα τρία πρώτα επεισόδια. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Dylan Clark και Matt Reeves του The Batman, οι Farrell, LeFranc, Daniel Pipski, Adam Kassanand και Bill Carraro.


Το The Penguin βασίζεται στους χαρακτήρες της DC που δημιούργησαν οι Bob Kane και Bill Finger. Πρόκειται για συμπαραγωγή των 6th and Idaho, DC Entertainment, Dylan Clark Productions και Warner Bros. Television.

Ποιοι άλλοι πρωταγωνιστούν στο The Penguin;

Μαζί με τον Farrell θα είναι οι Rhenzy Feliz, Cristin Milioti, Michael Zegen, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O'Connell, Clancy Brown, James Madio, Scott Cohen, Francois Chau, Carmen Ejogo και David H. Holmes.

Αρχικά η σειρά επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα αυτή την άνοιξη, αλλά προβλέπεται να προβληθεί στο Max το ερχόμενο φθινόπωρο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*