Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο trailer της 14ης σεζόν του Dr. Who μας δείχνει τι ετοιμάζει ο Ncuti Gatwa

Ένα νέο trailer της 14ης σεζόν του Doctor Who κυκλοφόρησε από το Disney+, δίνοντας μια πρόγευση της επερχόμενης σεζόν με πρωταγωνιστές τους Ncuti Gatwa και Millie Gibson.

Η 14η σεζόν θα κάνει το ντεμπούτο της στο Disney+ το Σάββατο 11 Μαΐου στις 02:00 ώρα Ελλάδας και σε όλο τον κόσμο εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου. Μαζί με το “The Church on Ruby Road”, δύο ολοκαίνουργια επεισόδια θα εμφανιστούν στην πλατφόρμα streaming εκείνη τη στιγμή. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα επεισόδια θα δημοσιευτούν τα μεσάνυχτα της 11ης Μαΐου στο BBC iPlayer και στη συνέχεια στο BBC One αργότερα την ίδια μέρα. Στη συνέχεια, τα νέα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα κάθε Παρασκευή στο Disney+ για την Αμερική και τα Σάββατα στο Ηνωμένο Βασίλειο στο BBC και το BBC iPlayer.


«Ο Dr. Who και η σύντροφός του Ruby Sunday ταξιδεύουν στο χρόνο και το χώρο, με περιπέτειες σε όλη την ιστορική διαδρομή της ανθρωπότητας: από την εποχή της Αντιβασιλείας στην Αγγλία, μέχρι κόσμους του μέλλοντος που μαστίζονται από τον πόλεμο», αναφέρει η επίσημη σύνοψη της νέας σεζόν. «Κατά τη διάρκεια των περιπετειών τους με το TARDIS - ένα σκάφος που ταξιδεύει στο χρόνο σε σχήμα αστυνομικού θαλάμου - συναντούν απίστευτους φίλους και επικίνδυνους εχθρούς, συμπεριλαμβανομένου ενός τρομακτικού ‘μπαμπούλα,’ αλλά και του πιο ισχυρού εχθρού του Doctor μέχρι τώρα».

Ο Russell T. Davies είναι ο επικεφαλής, εκτελεστικός παραγωγός και σεναριογράφος της νέας σεζόν. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ανακοινώθηκε επίσης ότι ο Stephen Moffat, που υπήρξε επικεφαλής της σειράς στο πρόσφατο παρελθόν, θα επιστρέψει ως συγγραφέας για κάποιο επεισόδιο. Επιπλέον εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Phil Collinson, Joel Collins, Julie Gardner και Jane Tranter. Η παραγωγή της σειράς γίνεται από την Bad Wolf, με τα BBC Studios για την Disney Branded Television και το BBC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*