Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο trailer της animated ταινίας Pinocchio του Netflix υπόσχεται πολλή φαντασία και εκπλήξεις

Το Netflix δημοσίευσε ένα ακόμα trailer για την animated ταινία Pinocchio του Guillermo del Toro. Το video διαδέχεται ένα σύντομο teaser που αποκαλύφθηκε το καλοκαίρι του 2022, παρουσιάζοντάς μας αρκετό περισσότερο υλικό από την επερχόμενη παραγωγή, που θα κάνει πρεμιέρα στη streaming υπηρεσίας στις 9 Δεκεμβρίου 2022.

Στο voice cast της παραγωγής συμμετέχουν οι Gregory Mann, Ewan McGregor, David Bradley, Christoph Waltz, Tilda Swinton, Ron Perlman, Finn Wolfhard, Cate Blanchett, Burn Gorman, Tim Blake Nelson και John Torturro. Σκηνοθέτης είναι ο del Toro με τον Mark Gustafson, με σεναριογράφους – ξανά – τον del Toro και τον Patrick McHale. Producers είναι οι del Toro, Lisa Henson, Alexander Bulkley, Corey Campodonico και Gary Ungar.


Η πρεμιέρα του Pinocchio έρχεται λίγο καιρό μετά τη διάθεση της σειράς Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities, τη νέα ανθολογία τρόμου του επιτυχημένου σκηνοθέτη. Ο πρώτος κύκλος επεισοδίων της αποτελείται από 8 επεισόδια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*