Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο trailer του Succession μάς προετοιμάζει για τα προσεχή γεγονότα

Μετά την πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν, το HBO Max δημοσίευσε ένα νέο trailer για τη σειρά Succession, που μας προϊδεάζει για τα γεγονότα που έρχονται.

"Η πώληση του ομίλου πολυμέσων Waystar Royco στον τεχνολογικό οραματιστή Lukas Matsson πλησιάζει όλο και περισσότερο. Η προοπτική αυτής της πρωτοφανούς εξαγοράς προκαλεί υπαρξιακό άγχος και οικογενειακό διχασμό μεταξύ των Roys καθώς βάζουν στο μυαλό τους το πώς θα είναι η ζωή τους μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ακολουθεί ένας αγώνας εξουσίας, καθώς η οικογένεια σταθμίζει ένα μέλλον όπου το πολιτιστικό και πολιτικό της βάρος περιορίζεται σοβαρά".


Στη σειρά πρωταγωνιστούν Brian Cox, Jeremy Strong, Alan Ruck, Kieran Culkin, Sarah Snook, Nicholas Braun, Hiam Abbass, Peter Friedman, Matthew Macfadyen, Rob Yang, Dagmara Dominczyk, Arian Moayed, J. Smith-Cameron, Justine Lupe, David Rasche και Fisher Stevens.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*