Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο trailer του Sweet Tooth μάς προετοιμάζει για τη δεύτερη σεζόν

Η δεύτερη σεζόν της σειράς Sweet Tooth θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 27 Απριλίου 2023 και τώρα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer.

Πρωταγωνιστούν οι Christian Convery ως Gus, Nonso Anozie ως Jepperd, Adeel Akhtar ως Dr. Singh, Stefania LaVie Owen ως Bear, Dania Ramirez ως Aimee Eden, Aliza Vellani ως Rani Singh, Naledi Murray ως Wendy, Neil Sandilands ως General Abbot, Marlon Williams ως Johnny Abbot, Christopher Sean Cooper Jr. ως Teddy Turtle και Yonas Kibreab ως Finn Fox. Στον ρόλο του αφηγητή ο James Brolin.


"Τη στιγμή που ένα νέο θανατηφόρο κύμα των Sick εξαπλώνεται, ο Gus (Christian Convery) και μια ομάδα υβριδίων κρατούνται αιχμάλωτοι από τον General Abbot (Neil Sandilands) και τους Last Men. Ψάχνοντας να εδραιώσει την εξουσία του βρίσκοντας μια θεραπεία, ο Abbot χρησιμοποιεί τα παιδιά για να τροφοδοτήσει τα πειράματα του αιχμάλωτου Dr. Aditya Singh (Adeel Akhtar), ο οποίος αγωνίζεται να σώσει τη μολυσμένη σύζυγό του Rani (Aliza Vellani). Για να προστατεύσει τους φίλους του, ο Gus συμφωνεί να βοηθήσει τον Dr. Singh, ξεκινώντας ένα σκοτεινό ταξίδι στις ρίζες του και στον ρόλο της μητέρας του, Birdy (Amy Seimetz) στα γεγονότα που οδήγησαν στο The Great Crumble. Έξω από το Preserve, ο Tommy Jepperd (Nonso Anozie) και η Aimee Eden (Dania Ramirez) συνεργάζονται για να απελευθερώσουν τα υβρίδια, μια συνεργασία που θα δοκιμαστεί καθώς τα μυστικά του Jepperd έρχονται στο φως. Καθώς οι αποκαλύψεις του παρελθόντος απειλούν την πιθανότητα λύτρωσης στο παρόν, ο Gus και η οικογένειά του βρίσκονται σε τροχιά σύγκρουσης με τον Abbot και τις δυνάμεις που θέλουν να τους εξαφανίσουν μια για πάντα".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*