Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix ακύρωσε τη σειρά Lockwood & Co.

*
Η απόφαση του Netflix να μην ανανεώσει για δεύτερη σεζόν τη σειρά Lockwood & Co. είναι κάτι που σίγουρα θα συζητηθεί. Η παραγωγή όχι μόνο είχε βρεθεί στην κορυφή των charts της πλατφόρμας αλλά είχε και τέλειο σκορ στο Rotten Tomatoes.

Το σενάριο ακολουθεί μια ομάδα έφηβων, κυνηγών φαντασμάτων, που έχουν τη δική τους εταιρεία, δίχως επίβλεψη από ενήλικες. Βασίζεται στις νουβέλες του Jonathan Stroud και το σκηνικό τοποθετείται σε μια εναλλακτική εκδοχή του Λονδίνου, με φαντάσματα που είναι ορατά μόνο στους νεαρούς, οι οποίοι στη συνέχεια τα εξολοθρεύουν. Πρωταγωνιστούν οι Ruby Stokes, Cameron Chapman, Luke Treadaway και Ali Hadji-Heshmati. Σκηνοθέτης είναι ο Joe Cornish (Attack the Block).


"Με βαριά καρδιά, ανακοινώνουμε ότι το Lockwood & Co. δεν θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν. Η δημιουργία αυτής της σειράς ήταν μια από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες της καριέρας μας και θα τη θυμόμαστε για πάντα", ανέφερε η παραγωγός εταιρεία Complete Fiction σε μια δήλωση. "Η εμπιστοσύνη του εξαιρετικά ταλαντούχου Jonathan Stroud για την μεταφορά της εξαιρετικής σειράς βιβλίων του ήταν τιμή και προνόμιο. Η στενή συνεργασία μαζί του στην ανάπτυξη, την παραγωγή και την κυκλοφορία του Lockwood & Co τον έκανε φίλο και μέλος της οικογένειας της Complete Fiction για μια ζωή".

"Μπορεί να έφτασε το τέλος του δρόμου για την τηλεοπτική σειρά, όμως τα βιβλία συνεχίζουν να υπάρχουν, όπως και η φιλία που δημιουργήθηκε. Σας παροτρύνουμε να αγαπήσετε και τα δύο".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*