Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix ακύρωσε τη σειρά The Midnight Club, με τον Mike Flanagan να μετακομίζει στο Amazon

*
Σύμφωνα με αναφορές, το Netflix δεν ανανεώνει τη σειρά The Midnight Club για δεύτερη σεζόν, καθώς ο δημιουργός της, Mike Flanagan, ξεκινά νέα συνεργασία με την Amazon Studios.

Η ακύρωση του show έρχεται λίγο μετά από την αποκάλυψη πως ο Flanagan, μαζί με τον Trevor Macy, υπέγραψαν τηλεοπτικό συμβόλαιο με την Amazon, μέσω της εταιρείας τους, Intrepid Pictures.
Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της Intrepid Pictures με το Netflix, κυκλοφόρησαν οι επιτυχημένες σειρές τρόμου The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor και Midnight Mass. Η σειρά The Fall of the House of Usher, που βασίζεται στην ομώνυμη ιστορία του Edgar Allan Poe, θα είναι το τελευταίο project αυτής της συνεργασίας. Για την ώρα όμως, δε γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα, παρά μόνο ότι τα γυρίσματά της έχουν ολοκληρωθεί.

Η σειρά The Midnight Club έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 7 Οκτωβρίου 2022. Είναι μια σειρά ενηλικίωσης, μυστηρίου και τρόμου, στην οποία εμφανίζονται οι Iman Benson, Igby Rigney, Ruth Codd, Annarah Cymone, Chris Sumpter, Adia, Aya Furukawa, Sauriyan Sapkota, Matt Biedel, Samantha Sloyan, Zach Gilford και Heather Langenkamp.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*