Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix ανακοίνωσε την ανανέωση του Avatar: The Last Airbender για άλλες δύο σεζόν

*
Η παρέα του Aang θα επιστρέψει για άλλες δύο σεζόν λοιπόν. Το Netflix ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση του Avatar: The Last Airbender, πράγμα που σημαίνει ότι η live-action σειρά θα ολοκληρώσει την ιστορία που βασίζεται στην σειρά κινουμένων σχεδίων του Nickelodeon.

Τα νέα ήρθαν από τον επίσημο λογαριασμό του Netflix στο X (πρώην Twitter), που αποκάλυψε ότι οι σεζόν 2 και 3 πήραν το πράσινο φως. Η υπηρεσία streaming πρόσθεσε ότι η σειρά έχει πάνω από 41 εκατομμύρια προβολές μετά την πρεμιέρα της στις 22 Φεβρουαρίου. Επίσης, ήταν η νούμερο 1 σειρά σε 76 χώρες σε όλο τον κόσμο.


Το Netflix δεν ανακοίνωσε ακόμη τον αριθμό των επεισοδίων για τις επερχόμενες σεζόν. Η πρώτη σεζόν περιελάμβανε οκτώ επεισόδια, με διάρκεια περίπου από 47 έως 64 λεπτά.

Τέλος, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το πότε θα επιστρέψει το Avatar: The Last Airbender.

Η σειρά του Nickelodeon είχε τρεις σεζόν με συνολικά 61 επεισόδια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*