Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix ανακοίνωσε την επιστροφή του Castlevania: Nocturne για δεύτερη σεζόν (trailer)

Η νέα animated σειρά Castlevania: Nocturne έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 28 Σεπτεμβρίου και η πλατφόρμα ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει και για δεύτερη σεζόν. Η συνεργασία της με τις Project 51 Productions και Powerhouse Animation αναμένεται να συνεχίσει, αφού το ντεμπούτο της σειράς κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένο, με το show να φιγουράρει στο top-10 40 χωρών.

Η σειρά βασίζεται στο Castlevania: Rondo of Blood του 1993 και δημιουργήθηκε από τους Clive Bradley και Kevin Kolde. Στο voice cast της είναι οι Edward Bluemel ως Richter, Pixie Davies ως Maria Renard, Thuso Mbedu ως Annette, Natassja Kinski ως Tera, Sydney James Harcourt ως Edouard, Zahn McClarnon ως Olrox και Franka Potente ως Erzsebet Báthory. Παραγωγοί της είναι οι Bradley, Kolde και Adi Shankar.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*