Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix αποκάλυψε την animated σειρά The Witcher: Sirens of the Deep (trailer)

Το Netflix αποκάλυψε την animated σειρά The Witcher: Sirens of the Deep, που θα κάνει πρεμιέρα το 2024. Ο Doug Cockle που δάνεισε τη φωνή του στον Geralt of Rivia στα video games θα επιστρέψει στον ρόλο του και μαζί του πολλοί ηθοποιοί από τη σειρά The Witcher.

Αρχικά, ο Geralt διερρευνά μια σειρά από επιθέσεις σε ένα παραλιακό χωριό. Όμως, καθώς οι απαντήσεις αργούν να έρθουν, θα βρεθεί στο μέσο μιας προαιώνιας σύγκρουσης ανάμεσα σε δύο βασίλεια. Θα πρέπει να βασιστεί στη βοήθεια των φίλων του για να λύσει το μυστήριο, πριν οι εχθροπραξίες φτάσουν στο σημείο δίχως επιστροφή.


Το Sirens of the Deep είναι βασισμένο στην ιστορία A Little Sacrifice, που έγραψε ο συγγραφέας των βιβλίων The Witcher, Andrzej Sapkowski. Η σκηνοθεσία έχει ανατεθεί στον Kang Hei Chul, όπως συνέβη με την ταινία The Witcher: Nightmare of the Wolf, επίσης του Netflix.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*