Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix διαψεύδει τα δημοσιεύματα για το reality Squid Game: The Challenge

*
Το Netflix αρνείται τα πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με το reality Squid Game: The Challenge. H βρετανική εφημερίδα The Sun ανέφερε ότι παίκτες τραυματίστηκαν σοβαρά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων τα οποία πραγματοποιήθηκαν σε μια πρώην βάση της πολεμικής αεροπορίας, κοντά στο Bedford της Αγγλίας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι τραυματισμοί προκλήθηκαν στο πλαίσιο του παιχνδιού "Red Light, Green Light", που βασίζεται σε μια από τις πιο σημαντικές δοκιμασίες της τηλεοπτικής σειράς. Αναφέρεται επίσης ότι οι παίκτες έπρεπε να μείνουν ακίνητοι και να προσπαθήσουν να φτάσουν στη γραμμή τερματισμού, κινούμενοι όταν η περίσταση το επέτρεπε. Όμως λόγω του ότι επικρατούσε δριμύ ψύχος που έφτανε τους -3 βαθμούς Κελσίου, οι συμμετέχοντες άρχισαν να μην αισθάνονται καλά και μερικοί έφυγαν με το φορείο, ενώ ένας παίκτης τόνισε ότι το σκηνικό έμοιαζε με πεδίο μάχης.

Σε κοινή τους δήλωση στο The Hollywood Reporter, το Netflix και η εταιρεία παραγωγής Studio Lambert διέψευσαν ορισμένα τμήμα του ρεπορτάζ της The Sun και κυρίως το ότι μερικοί συμμετέχοντες έφυγαν με το φορείο.


"Φροντίζουμε πολύ για την υγεία και την ασφάλεια του προσωπικού και του cast και ακολουθούμε όλους τους προβλεπόμενους κανόνες ασφάλειας. Παρά το ότι έκανε πολύ κρύο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων- και οι συμμετέχοντες ήταν προετοιμασμένοι για αυτό- οποιοσδήποτε ισχυρισμός περί σοβαρού τραυματισμού είναι αναληθής", σημειώνεται στη δήλωση.

Στο Squid Game: The Challenge, οι παίκτες συναγωνίζονται για ένα έπαθλο $4,56 εκ. που είναι το μεγαλύτερο που έχει δοθεί ποτέ σε κάποιο τηλεοπτικό reality.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*