Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tο Netflix διευκρινίζει το πως θα εμποδίζει του χρήστες να μοιράζονται τον λογαριασμό τους

*
Πριν λίγους μήνες, το Netflix ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μια λειτουργία που θα εμποδίζει τους χρήστες να μοιράζονται τον λογαριασμό τους με άλλους. Τώρα η εταιρεία διευκρινίζει το πως θα επιτύχει κάτι τέτοιο, ώστε να σταματήσει μια τακτική που έχει αρνητικό αντίκτυπο στα έσοδά της.

Σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Netflix αναφέρεται ότι οι άνθρωποι που ζουν σε άλλο σπίτι "θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν τον δικό τους λογαριασμό" προκειμένου να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα. Συσκευές που ανιχνεύονται σε άλλες τοποθεσίες "μπορεί να αποκλειστούν από την πρόσβαση στο Netflix". Μάλιστα., η πλατφόρμα θα χρησιμοποιεί πληροφορίες όπως η διεύθυνση IP, τα αναγνωριστικά συσκευών και η δραστηριότητα ενός λογαριασμού για να προσδιορίσει εάν μια συσκευή που είναι συνδεδεμένη μέσω του λογαριασμού σας βρίσκεται στην κύρια τοποθεσία σας.


Εάν μια νέα συσκευή που είναι συνδεδεμένη στον λογαριασμό βρίσκεται σε διαφορετική τοποθεσία, το Netflix θα απαιτήσει έναν προσωρινό κωδικό που θα επιτρέπει τη σύνδεση από αυτήν την τοποθεσία για επτά συνεχόμενες ημέρες. Η εταιρεία εξηγεί ότι όσοι ταξιδεύουν με την κύρια συσκευή τους δεν θα έχουν προβλήματα με τη χρήση του Netflix σε άλλες τοποθεσίες. Ωστόσο, για να διασφαλίσετε την αδιάλειπτη πρόσβαση στο Netflix, θα πρέπει να συνδέεστε μέσω του Wi-Fi της κύριας τοποθεσίας σας τουλάχιστον μία φορά κάθε 31 ημέρες.

"Για να εξασφαλίσετε αδιάλειπτη πρόσβαση στο Netflix, συνδεθείτε μέσω του Wi-Fi της κύριας τοποθεσία σας, ανοίξτε την εφαρμογή ή τον ιστότοπο Netflix και παρακολουθήστε κάτι τουλάχιστον μία φορά κάθε 31 ημέρες. Αυτό δημιουργεί μια "διαπιστευμένη" συσκευή για να μπορείτε να παρακολουθείτε το Netflix, ακόμη και όταν βρίσκεστε μακριά από την κύρια τοποθεσία σας.

Εάν βρίσκεστε μακριά από την κύρια τοποθεσία σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, η συσκευή σας ενδέχεται να μην συνδέεται στο Netflix. Μπορείτε να ζητήσετε έναν προσωρινό κωδικό πρόσβασης για να συνεχίσετε την παρακολούθηση".

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό δεν επηρεάζει τον αριθμό των ατόμων που μπορούν να παρακολουθούν περιεχόμενο από το Netflix ταυτόχρονα με τον ίδιο λογαριασμό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • jack124
    • Οπότε αν ανοίξω την συνδρομή σε ένα pc το οποίο είναι συνδεδεμένο σε IP ελληνικη και κάνω επανεκκίνηση το ρουτερ, όλες οι συσκευές που θα μπουν στο ίδιο σπίτι θα είναι παράνομες και ανα 7 μέρες θα πρέπει να βάζω κωδικό επιβεβαίωσης. Οκ αντε γεια

*