Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix δοκιμάζει νέο τρόπο για να μειώσει το φαινόμενο διαμοιρασμού λογαριασμών

*
Το Netflix δοκιμάζει ένα νέο τρόπο για να αποθαρρύνει την κοινή χρήση λογαριασμού σε διαφορετικές τοποθεσίες. Ήδη οι δοκιμές έχουν ξεκινήσει σε Αργεντινή, Ελ Σαλβαδόρ, Γουατεμάλα, Ονδούρα και Δομινικανή Δημοκρατία, όπως αναφέρει το Bloomberg. Οι χρήστες θα πληρώνουν επιπλέον χρήματα σε περίπτωση που χρησιμοποιούν τον λογαριασμό τους εκτός του τόπου κατοικίας τους, για περισσότερες από δύο εβδομάδες. Στην Αργεντινή το κόστος θα είναι $1,17 και $2,99 οπουδήποτε αλλού.

Σύμφωνα με το Netflix, οι συνδρομητές θα δηλώνουν την κύρια κατοικία τους και εκεί θα έχουν πρόσβαση στον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας από όλες τις συσκευές τους. Στη συνέχεια θα μπορούν να δηλώνουν νέους τόπους κατοικίας και πληρώνοντας το ανάλογο τίμημα θα μπορούν και εκεί να έχουν πλήρη πρόσβαση στο Netflix. Οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας αναφέρουν ότι ετοιμάζεται ένα χαρακτηριστικό που θα παρακολουθεί το που χρησιμοποιείται ο κάθε λογαριασμός και θα περιορίζει την πρόσβαση. Στο βασικό πακέτο θα είναι δυνατό να προστεθεί μία ακόμα τοποθεσία κατοικίας, στο standard έως δύο και στο premium έως τρεις.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*