Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Netflix εφαρμόζει άμεσα τα μέτρα για την απαγόρευση του password sharing στην Ευρώπη

*
Το Netflix επεκτείνει την πολιτική του που έχει στόχο να απαγορεύσει σε χρήστες να μοιράζονται τον λογαριασμό τους με άλλους. Το μέτρο επεκτάθηκε σε Καναδά, Νέα Ζηλανδία, Πορτογαλία και Ισπανία. Τους επόμενους μήνες αναμένεται να "καλυφθούν" όλες οι χώρες όπου είναι διαθέσιμη η υπηρεσία streaming.

Στις χώρες που προαναφέρθηκαν, οι χρήστες θα πρέπει να πληρώνουν περισσότερο αν θέλουν να προσθέσουν και άλλα μέλη- όχι προφίλ- στον λογαριασμό τους. Για τον Καναδά και την Αυστραλία το τίμημα είναι $7,99, για την Πορτογαλία €3,99 και για την Ισπανία €4,99. Σημειώνεται ότι ο αριθμός των μελών που είναι δυνατό να προστεθούν εξαρτάται από το συνδρομητικό πακέτο. Όσοι έχουν επιλέξει το Standard μπορούν να προσθέσουν ένα μέλος έξω από το νοικοκυριό τους και δύο οι συνδρομητές του Premium. Στο Basic και το Basic with Ads δεν είναι δυνατή η προσθήκη επιπλέον μελών.


Chart showing the features and extra member purchase eligibility of different Netflix plans. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*