Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix είναι ενθουσιασμένο με την ταινία BioShock

*
Μιας και δεν αποκλείεται να το είχατε ξεχάσει υπάρχει και η ταινία BioShock, που αναμένεται στο Netflix. Μπορεί η απεργία των σεναριογράφων να είναι η αιτία να έχουν πάει όλα πίσω, όμως ο Michael Green έχει νέα που εκπνέουν αισιοδοξία.

"Το Netflix πιστεύει πως είναι κάτι καταπληκτικό. Ήταν ενθουσιασμένοι με αυτό πριν από την απεργία, είναι ενθουσιασμένοι με αυτό τώρα, μετά την απεργία", είπε ο σεναριογράφος στο Collider. "Ναι, με κάλεσαν, "Πώς τα πάει;", τη στιγμή που τελείωσε η απεργία, "Είσαι έτοιμος…;"


Ο Green επιβεβαίωσε επίσης ότι έχει τακτικές συναντήσεις με τον σκηνοθέτη Francis Lawrence για τη βελτίωση του επόμενου προσχέδιου για το σενάριο.

"Όλοι το λατρεύουμε. Είναι ένας εκτεταμένος εφιαλτικός κόσμος που θέλουμε να δούμε να ζωντανεύει. Οπότε υπάρχει ελπίδα. Πολύ θα ήθελα σύντομα να σας πω περισσότερα", συμπλήρωσε o Green. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*