Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix ετοιμάζει animated σειρά spin-off του Stranger Things

*
Το Stranger Things αναμένεται να ρίξει αυλαία με τον 5ο κύκλο επεισοδίων του, όμως αυτό δε σημαίνει πως θα είναι η τελευταία φορά που θα επισκεφτούμε τον κόσμο του.

Το Netflix ανακοίνωσε μια καινούργια animated σειρά, spin-off στο επιτυχημένο show των Matt και Ross Duffer, που αναπτύσσεται υπό την επίβλεψη του Eric Robles (Fanboy & Chum Chum, Glitch Techs). Μάλιστα, τα αδέλφια Duffer θα συμμετέχουν στην παραγωγή, μαζί με τον Shawn Levy (The Adam Project, Free Guy). Οι δημιουργοί του Stranger Things δήλωσαν πως το σενάριο και το artwork είναι σε εξαιρετικό επίπεδο και πως είναι ενθουσιασμένοι για ότι επιφυλάσσει ο Robles.
Το ίδιο το Stranger Things θα επιστρέψει (κάποια στιγμή) με την 5η και την τελευταία σεζόν του.

Εκτός του παραπάνω spin-off, το franchise θα μας απασχολήσει και μέσα από ένα VR game που θα κυκλοφορήσει εντός του 2023, αλλά και με μια θεατρική παράσταση που θα λειτουργήσει ως prequel και που θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του έτους στο Λονδίνο. Επιπλέον, έπεται ακόμα μια live-action spin-off σειρά, η οποία ανακοινώθηκε επίσημα πέρσι.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*