Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Netflix ετοιμάζει την τηλεοπτική μεταφορά του Man on Fire

*
To 2004 έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία Man on Fire, με πρωταγωνιστές τους Denzel Washington, Dakota Fanning, Christopher Walken και Giancarlo Giannini. Πρόκειται για την τελεοπτική μεταφορά του έργου του συγγραφέα A.J. Quinnell. Τώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, το Netflix ετοιμάζει μια σειρά που θα βασίζεται στα δύο πρώτα από τα πέντε βιβλία του Quinell. To σενάριο θα περιστρέφεται γύρω από τον John Creasy, ένα πρώην μισθοφόρο που έχει αναλάβει την αποστολή να εκδικηθεί τον θάνατο του μοναδικού του φίλου και παράλληλα προστατεύει την κόρη του εκλιπόντος συναδέλφου του από τις δυνάμεις που διέλυσαν την οικογένειά της. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε το ποιος θα διαδεχτεί τον Denzel Washington στον ρόλο του πρωταγωνιστή. Ο Kyle Killen (Fear Street) θα είναι showrunner, σεναριογράφος και εκτελεστικό παραγωγός της σειράς που θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*