Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix ξεκινάει τις χρεώσεις για όσους μοιράζονται τον λογαριασμό τους

*
Η πρώτη απώλεια συνδρομητών για το Netflix εδώ και μία δεκαετία, οδήγεί την εταιρεία στο να λάβει μέτρα για να μη συνεχιστεί ο κατήφορος. Μεταξύ άλλων, από τις αρχές τους 2023, θα αρχίσουν οι επιπλέον χρεώσεις σε όσους μοιράζονται τον λογαριασμό τους. ουσιαστικά πρόκειται για την επέκταση του πιλοτικού προγράμματος που εφαρμόζεται προς το παρόν στη Λατινική Αμερική. Έτσι, θα υπάρχει χρέωση σε περίπτωση που τα διαπιστευτήρια των χρηστών χρησιμοποιούνται και από άλλους, που δεν ανήκουν στο ίδιο νοικοκυριό. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί το ποσό της χρώσης, με βάση όμως τα όσα ισχύουν στο πιλοτικό πρόγραμμα, υπολογίζεται σε περίπου $3 με $4.

Πρόσφατα, το Netflix έκανε ευρύτερα διαθέσιμη τη λειτουργία Profile Transfer. Με τον τρόπο αυτό, επιτρέπεται τη μεταφορά του προφίλ ενός χρήστη, από έναν λογαριασμό σε έναν άλλο.


Ακόμα, από τις 3 Νοεμβρίου, θα γίνει διαθέσιμο σε επιλεγμένες χώρες το νέο συνδρομητικό πακέτο με διαφημίσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*