Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix μειώνει τα επεισόδια της σειράς The Witcher: Blood Origin

*
Το επερχόμενο sequel της σειράς The Witcher με την ονομασία The Witcher: Blood Origin θα αποτελείται από δύο επεισόδια λιγότερα από το αναμενόμενο.

Το Netflix μείωσε τα επεισόδια της νέας σειράς από τα 6 στα 4, με αναφορές να θέλουν το πρώτο και το τελευταίο από αυτά να παραμένουν στη θέση τους. Όσο για τα ενδιάμεσα, δεν γνωρίζουμε αν αφαιρέθηκε περιεχόμενο ή αν υπήρξε σύζευξη επεισοδίων, όμως ξέρουμε πως πραγματοποιήθηκαν πολλά επαναληπτικά γυρίσματα τον Απρίλιο του 2022. Η ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, όμως φήμες λένε πως θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2022.

Τα γεγονότα του The Witcher: Blood Origin εξελίσσονται 1.200 χρόνια πριν από αυτά της σειράς The Witcher. Θα είναι μίνι σειρά, δίχως επιπλέον κύκλους επεισοδίων και στο καστ της είναι οι Sophia Brown, Michelle Yeoh, Laurence O’Fuarain, Lenny Henry, Mirren Mack, Nathaniel Curtis, Dylan Moran, Jacob Collins-Leby, Lizzie Annis, Huy Novelli, Francesca Mills, Amy Murray, Zack Wyatt και Aidan O’Callaghan.

Η ιστορία της σειράς βασίζεται στα μυθιστορήματα The Witcher του Πολωνού συγγραφέα Andrzej Sapkowski.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*