Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix θα σταματήσει να δημοσιεύει στοιχεία για τους συνδρομητές του

*
Το Netflix ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να δημοσιεύει στοιχεία σχετικά με το πλήθος των συνδρομητών του από το 2025, λίγους μήνες μετά την έναρξη της προσπάθειάς του να σταματήσει την κοινή χρήση λογαριασμών. Σε νεότερη ενημέρωση, ο CEO Greg Peters δήλωσε πως η κίνηση αυτή είναι το αποτέλεσμα της εξέλιξης του επιχειρηματικού μοντέλου του Netflix, για να υπάρξει ροή εσόδων από διαφημίσεις και συνδρομητές που πρέπει τώρα να πληρώσουν έξτρα για να προσφέρουν πρόσβαση σε άτομα έξω από το νοικοκυριό τους. Σύμφωνα με τον Peters, το να μεταφράζεται η επιτυχία του Netflix σε νούμερα συνδρομητών, είναι πλέον μαθηματικά που ανήκουν στην ιστορία.

Όμως οι επενδυτές της πλατφόρμας θα ενημερώνονται για την ανάπτυξή της, όταν επιτυγχάνονται σημαντικοί στόχοι.


Προς το παρόν, τα έσοδα του Netflix από έτος σε έτος έχουν αυξηθεί, χάρη σε επιτυχίες όπως το The Gentlemen και το live-action Avatar: The Last Airbender. Οι συνδρομητές ανερχονται σε 296,6 εκατομμύρια, περισσότεροι κατά 9% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*