Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix χρηματοδοτεί την πρώτη ταινία του Johnny Depp μετά από τη δίκη του με την Amber Heard

*
Το Netflix θα είναι ένας από τους παραγωγούς της πρώτης ταινίας του Johnny Depp ύστερα από τη δίκη του με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard. Σύμφωνα με αναφορές του Bloomberg, η Γαλλίδα ηθοποιός και σκηνοθέτης Mainwenn Le Besco (Polisse, Mon Roi) θα είναι συμπρωταγωνίστρια του Depp, αλλά και η σκηνοθέτης της εν λόγω ταινίας που θα ονομάζεται La Favorite. Ο Depp αναμένεται να υποδυθεί τον ρόλο του Γάλλου Βασιλιά Louis XV (1710 – 1774), με την Le Besco να εμφανίζεται ως η ερωμένη του, Madame Jeanne Bécu du Barry.

Αν και η ταινία δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επισήμως από το Netflix ή τη Why Not Productions (το γαλλικό στούντιο πίσω από την παραγωγή), το La Favorite αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους γαλλικούς κινηματογράφους, αλλά και μέσω Netflix μέσα στο 2023.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*