Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το ντοκιμαντέρ Escaping Twin Flames του Netflix θα ρίξει φως στα άδυτα μιας σκανδαλώδους online κοινότητας γνωριμιών (trailer)

Το Netflix δημοσίευσε το trailer για τη σειρά ντοκιμαντέρ Escaping Twin Flames, που θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Νοεμβρίου 2023. Αποτελείται από τρία μέρη και αναμένεται να ρίξει φως στη σκοτεινή πλευρά του Twin Flame Universe. Πρόκειται για μια διαδικτυακή κοινότητα που διαχειρίζονται ο Jeff και η Shaleia Ayan, που υπόσχεται να ζευγαρώσει τον κάθε χρήστη με την αδελφή ψυχή του. Όμως, πρώην χρήστες της πλατφόρμας υποστηρίζουν ότι οι υπεύθυνοι βλέπουν ως λεία τους ανθρώπους που αναζητούν την αγάπη, όπως δημοσιεύει το People Magazine. Ακόμα, λέγεται πως χρησιμοποιούν τακτικές καταδίωξης και χειραγωγησης της σεξουαλικής ταυτότητας.

Το επίσημο trailer που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια εστιάζεται σε ένα υποτιθέμενο θύμα, που ισχυρίζεται ότι ένιωθε ότι μπορούσε να «σχετιστεί και να εμπιστευτεί» τους ανθρώπους που βρήκε στο ταξίδι της στο TFU. Αντιθέτως, ένα δεύτερο άτομο ισχυρίστηκε ότι η κοινότητα του Jeff και της Shaleia "δεν έχει να κάνει με την αγάπη, αλλά τον έλεγχο". Σε ένα άλλο απόσπασμα, ακούγεται μια μητέρα να λέει: "Πήραν το παιδί μου". Η γυναίκα δήλωσε ότι δεν είχε δει την κόρη της εδώ και τρία χρόνια γιατί "διαστρέβλωσαν το μυαλό και τις αναμνήσεις της".


Οι δημιουργοί της σειράς, Cecelia Peck και Inbal B. Lessner δηλώνουν ότι δεν ήταν εύκολο να βρουν ανθρώπους να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους στο TFU, όμως όλοι πίστευαν ότι το να πούνε τις ιστορίες τους θα βοηθούσε να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να βοηθήσουν τους υπόλοιπους να απαλλαγούν από την επιρροή του Jeff και της Shaleia Ayan, οι οποίοι, όπως είναι λογικό, αρνούνται κάθε κατηγορία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*