Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το original cast επιστρέφει στη σειρά anime Scott Pilgrim του Netflix

*
Το Netflix επιβεβαίωσε ότι το original cast του Scott Pilgrim vs. The World επανέρχεται στην επερχόμενη σειρά anime, που αποτελεί τη μεταφορά της κλασσικής ταινίας του Edgar Wright, που έκανε πρεμιέρα το 2010. Εννοείται ότι οι Michael Cera και Mary Elizabeth Winstead θα υποδυθούν για μια ακόμα φορά τον Scott Pilgrim και τη Ramona Flowers αντίστοιχα.

"Ένα από τα επιτύγματα της καριέρας μου που με έκαναν υπερήφανο και απόλαυσα περισσότερο ήταν η συνεργασία με το δυναμικό cast του Scott Pilgrim", δήλωσε ο εκτελεστικός παραγωγός Edgar Wright.


Στο πλευρό των πρωταγωνιστών θα βρεθούν ο Kieran Culkin στον ρόλο του συγκάτοικου του Scott, Wallace Wells, η Anna Kendrick ως Stacey Pilgrim, αδερφή του Scott, η Brie Larson ως Envy Adams, η Aubrey Plaza ως Julie Powers, η Ellen Wong ως Knives Chau, η Alison Pill ως Kim Pine, ο Johnny Simmons ως Young Neil και ο Mark Webber ως Stephen Stills. Επίσης αναμένεται να εμφανιστούν οι Matthew Patel, Lucas Lee, Todd Ingram, Gideon Graves και Roxie, στους οποίους θα δανείσουν τις φωνές τους οι Satya Bhabha, Chris Evans, Brandon Routh, Jason Schwartzman και Mae Whitman, αντίστοιχα.

Εκτελεστικοί παραγωγοί, σεναριογράφοι και showrunners θα είναι οι O’Malley και BenDavid Grabinski. Το animation έχει ανατεθεί στο βραβευμένο studio Science SARU, με εκτελεστικό παραγωγό τον Eunyoung Choi και σκηνοθέτη τον Abel Gongora.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*