Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το original καστ του Mighty Morphin Power Rangers επιστρέφει στο trailer του επετειακού special επεισοδίου Once & Always

Το Netflix κυκλοφόρησε το trailer για το επετειακό special επεισόδιο Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always. Το επεισόδιο θα γίνει διαθέσιμο στις 19 Απριλίου 2023, γιορτάζοντας τα 30 χρόνια του franchise, μαζί με το original καστ του.

Οι David Yost, Walter E. Jones, Barbara Goodson, Catherine Sutherland, Steve Cardenas, Karan Ashley και Johnny Yong Bosch επιστρέφουν στους αρχικούς τους ρόλους, με τους αυθεντικούς Power Rangers να ενώνονται για ακόμα μια φορά για να αντιμετωπίσουν τη Rita Repulsa, η οποία σκότωσε τη Yellow Ranger Trini. Το original Mighty Morphin Power Rangers ξεκίνησε να προβάλλεται το 1993 στο Fox Kids και ολοκληρώθηκε το 1995, μετά από τρεις κύκλους επεισοδίων. Την ίδια χρονιά έκανε πρεμιέρα η ταινία Mighty Morphin Power Rangers: The Movie.


Μια από τις λυπηρές απουσίες του special επεισοδίου είναι αυτή του Jason David Frank, που υποδυόταν τον Tommy Oliver (Green Ranger και White Ranger). Ο ηθοποιός πέθανε τον Νοέμβριο του 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*