Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Paramount+ δίνει το πράσινο φως για τη σειρά Star Trek: Starfleet Academy

*
Το Paramount+ ανακοίνωσε μια καινούργια σειρά Star Trek, που θα διαδραματίζεται στη Starfleet Academy και που θα ξεκινήσει να γυρίζεται εντός του 2024.

Το Star Trek: Starfleet Academy θα μας γνωρίσει νέους δόκιμους, που ενώνονται με κοινό στόχο την εξασφάλιση ενός καλύτερου σύμπαντος. Καθώς εκπαιδεύονται, θα ανακαλύψουν τι σημαίνει να είσαι αξιωματικός της Starfleet, θα αναπτύξουν φιλίες και θα δημιουργήσουν εκρηκτικές κόντρες υπό την απειλή ενός καινούργιου εχθρού.

Showrunners της σειράς θα είναι οι Alex Kurtzman και Noga Landau, οι οποίοι θα είναι και executive producers μαζί με τους Aaron Baiers, Jenny Lumet, Rod Roddenberry, Trevor Roth, Frank Siracusa και John Weber. Η παραγωγή μια είναι σε συνεργασία της CBS Studios με τις Secret Hideout και Roddenberry Entertainment.

Πρόσφατα μάθαμε νεότερα και για άλλα shows του franchise. Οι σειρές Star Trek: Strange New Worlds και Star Trek: Lower Decks ανανεώθηκαν για νέες σεζόν, ενώ το Star Trek: Discovery θα ολοκληρωθεί με τον πέμπτο κύκλο επεισοδίων του, μέσα στο 2024.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*