Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Paramount+ ξεπέρασε τους 43 εκατομμύρια συνδρομητές

*
Στην Ελλάδα, μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε πως μια συνδρομητική υπηρεσία όπως το Paramount+ (το οποίο δεν είναι καν διαθέσιμο στην χώρα μας) θα άντεχε σε μια αγορά που «ανθίζουν» το Disney+ και το Netflix. Κι όμως, η Paramount πρόσφατα αποκάλυψε πως η συνδρομητική της υπηρεσία για streaming πρόσφατα άυξησε την λίστα των συνδρομητών της κατά 3,7 εκατομμύρια, ξεπερνώντας τους 43 εκατομμύρια χρήστες. Και όλα αυτά μετά την κατάργηση της υπηρεσίας από την Ρωσία, η οποία θα έδινε στην εταιρεία επιπλέον σχεδόν πέντε εκατομμύρια επιπλέον συνδρομές.

Φυσικά, ο λόγος για την αύξηση των συνδρομητών είναι η επέκταση του Paramount+ σε πολλές μεγάλες αγορές όπως αυτή του Ηνωμένου Βασιλείου και της Νότιας Κορέας. Ταυτόχρονα, το τελευταίο έτος προστέθηκαν ενδιαφέρουσες προβολές, όπως η σειρά Halo, το Star Trek: Strange New Worlds, το Sonic the Hedgehog 2 και ζωντανές προβολές από ποδοσφαιρικά παιχνίδια Champions League. Απ’ ότι φαίνεται, η Paramount δεν στηρίζεται πλέον μόνο στους sci-fi fans της.


Ο συνολικός αριθμός των συνδρομητών του Paramount+ παραμένει μη συγκρίσιμος σε σχέση με αυτούς του Netflix (220,7 εκατομμύρια συνδρομές) και του Amazon Prime Video (πάνω από 200 εκατομμύρια συνδρομές). Παρόλα αυτά, η απότομη άνοδος της συνδρομής της Paramount έρχεται σε αντίθεση με την μεγάλη πτώση συνδρομητών που σημειώνει το Netflix τελευταία (ένα εκατομμύριο ακυρωμένες συνδρομές). Με τα νούμερα που καταγράφει, ξεπερνά όλους τους άμεσους ανταγωνιστές του, όπως το Apple TV+, το Hulu και το Peacock.

Η υπηρεσία πρόκειται να επεκταθεί σε περισσότερες περιοχές και μέχρι το τέλος του 2022 θα είναι διαθέσιμη σε πάνω από 60 χώρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*