Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Paramount+ κυκλοφόρησε trailer για το δεύτερο μέρος της 5ης σεζόν της σειράς Yellowstone

Ύστερα από ένα πολύ δυνατό mid-season finale, η σειρά Yellowstone του Paramount+ ετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της.

Η υπηρεσία ανακοίνωσε πως το Season 5 Part 2 του show των Taylor Sheridan και John Linson, θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι του 2022. Την ανακοίνωση συνόδευσε με την κυκλοφορία του πρώτου trailer για το δεύτερο κομμάτι της 5ης σεζόν του Yellowstone, δίνοντας μια πρώτη γεύση από τα 7 καινούργια επεισόδια που έπονται.

Στη σειρά εμφανίζονται οι Kevin Costner, Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kesley Abille, Brecken Merrill, Jefferson White, Forrie Smith, Denim Richards, Ian Bohen, Finn Little, Ryan Bingham, Gil Birmingham, Jen Landon και Kathryn Kelly. Executive producers είναι οι John Linson, Art Linson, Taylor Sheridan, Kevin Costner, David C. Glasser, Bob Yari και Stephen Kay.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*