Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Parasyte: The Grey είναι η νέα κορεατική σειρά του Netflix που θέλει να σας τρομάξει (trailer)

Το Netflix δημοσίευσε το trailer του Parasyte: The Grey. Η σειρά τρόμου επιστημονικής φαντασίας, η οποία έρχεται από τον σκηνοθέτη του Train to Busan, Yeon Sang-ho. Η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τις 5 Απριλίου.

«Στη σειρά, η Su-in, μια νεαρή γυναίκα που βρίσκεται διχασμένη μεταξύ της ανθρώπινης φύσης της και της παρασιτική επιρροής μιας οντότητας, ενσαρκώνει το επαναλαμβανόμενο θέμα της εσωτερικής συνύπαρξης. Εν προκειμένω με τη Heidi, το παράσιτο που προσκολλήθηκε στη Su-in μετά από ένα σχεδόν θανατηφόρο ατύχημα», αναφέρει η σύνοψη της σειράς. «Αλλά ως μεταλλαγμένη που είναι μισή παράσιτο και μισή άνθρωπος, η Su-in δεν ανήκει πλήρως σε καμία πλευρά - ούτε στα παράσιτα που επιδιώκουν να καταλάβουν την ανθρώπινη κοινωνία ούτε στην ομάδα που είναι αφοσιωμένη στην εξάλειψη των παρασιτικών οργανισμών. Και είναι αυτή η ένταση που βυθίζει τους θεατές στην καρδιά της σύγκρουσης».


Το Parasyte:The Grey βασίζεται στο δημοφιλές ιαπωνικό manga σε συγγραφή και σχέδιο του Hitoshi Iwaaki. Η επερχόμενη σειρά θα διαδραματίζεται σε μια νέα τοποθεσία με νέους χαρακτήρες και θα αφηγείται μια νέα ιστορία, διατηρώντας παράλληλα τον ευφάνταστο κόσμο και το βαθυστόχαστο μήνυμα του πρωτότυπου manga. Ο Yeon Sang-ho σκηνοθετεί σε σενάριο που έγραψε μαζί με τον Ryu Yong-Jae. Πρόκειται για συμπαραγωγή των Climax Studios και WOW Point.

Στο καστ θα συμμετέχουν ο Koo Kyo-hwan (D.P. ) ως ο Kang-woo, ένας άνδρας που είναι αφιερωμένος στην καταπολέμηση των παρασίτων στην προσπάθειά του να βρει την εξαφανισμένη αδελφή του, ο Lee Jung-hyun (Decision to Leave) ως ο Jun-kyung, ο αποφασισμένος ηγέτης της ομάδας δράσης κατά των παρασίτων, ο Kwon Hae-hyo (Peninsula) ως ο Chul-Μin, ένας υψηλόβαθμος ντετέκτιβ αφοσιωμένος στην προστασία της Su-in, ο Kim In-kwon (The Cursed: Dead Man's Prey) ως ο Won-Seok, ο νεότερος συνάδελφος του Chul-Min, ο Jeon So-Nee και άλλοι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*