Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το πέμπτο επεισόδιο του The Last of Us περιλαμβάνει αναφορά στο δεύτερο video game

*
Οι fans ανακάλυψαν ένα νέο Easter Egg στο πέμπτο επεισόδιο της σειράς The Last of Us. Όσοι παρακολουθήσατε το Endure and Survive, βιώσατε την προσπάθεια των Joel (Pedro Pascal) και Ellie (Bella Ramsey) να ξεφύγουν από την επικίνδυνη Kansas City, έχοντας ως συνεργάτες τον Henry (Lamar Johnson) και τον οκτώ ετών αδερφό του Sam (Keivonn Woodard). Εκεί που έδειχνε ότι θα τα καταφέρουν, η παρέμβαση της Kathleen (Melanie Lynskey) που ζητάει εκδίκηση και η επιδρομή μια μεγάλης ομάδας μολυσμένων έχουν ως αποτέλεσμα τον μοιραίο τραυματισμό του Sam.

Μετά από μερικές ώρες, ο νεαρός "έχει περάσει στην αντίπερα όχθη" και προκειμένου να μην τραυματίσει την Ellie, ο Henry τον πυροβολεί στο κεφάλι. Συντετριμένος από την πράξη του, ο τελευταίος στρέφει το πιστόλι στον εαυτό του και αυτοκτονεί. Στη συνέχεια, ο Joel και η Ellie αναγκάζονται να θάψους τους δύο νεκρούς. Το επεισόδιο κλείνει με τον Joel να κουβαλάει το backpack του Henry, που όπως επεσήμαναν αρκετοί είναι το ίδιο που ο χαρακτήρας χρησιμοποιεί στο The Last of Us Part 2.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*