Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το πρώτο teaser trailer για το Megalopolis του Francis Ford Coppola μάς εισάγει στον επικό κόσμο της ταινίας (trailer)

Ο Francis Ford Coppola έδωσε στη δημοσιότητα το teaser trailer για το επερχόμενο έπος του, το Megalopolis.

"Η νέα μας ταινία Megaloplis είναι η καλύτερη δουλειά που είχα ποτέ το προνόμιο να επιβλέπω", γράφει ο Coppola σε μια δήλωση που ήρθε μαζί με το trailer. Τα φιλόδοξα πλάνα του σκηνοθέτη μετουσιώνονται στην παρουσίαση μιας παρακμάζουσας πόλης, ρωμαϊκά αγάλματα που πέφτουν και αρματοδρομίες: μια εναλλακτική οπτική της σύγχρονης Αμερικής.




Η επίσημη σύνοψη έχει ως εξής: «Η πόλη της Νέας Ρώμης πρέπει να αλλάξει, προκαλώντας σύγκρουση μεταξύ του Cesar Catilina (Adam Driver), ενός ιδιοφυούς καλλιτέχνη που επιδιώκει το άλμα σε ένα ουτοπικό, ιδεαλιστικό μέλλον, και του αντιπάλου του, του δημάρχου Franklyn Cicero (Giancarlo Esposito), ο οποίος παραμένει προσηλωμένος σε ένα οπισθοδρομικό status quo, διαιωνίζοντας την απληστία, τα συμφέροντα και τον κομματικό πόλεμο. Ανάμεσά τους διχάζεται η κοσμική Julia Cicero (Nathalie Emmanuel), η κόρη του δημάρχου, της οποίας ο έρωτας για τον Cesar έχει διχάσει την αφοσίωσή της, αναγκάζοντάς την να ανακαλύψει τι πραγματικά πιστεύει ότι αξίζει στην ανθρωπότητα».

Στο καστ της ταινίας Megalopolis συμμετέχουν οι Adam Driver, Nathalie Emmanuel, Giancarlo Esposito, Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Jason Schwartzman, Talia Shire, Laurence Fishburne, Kathryn Hunter, Grace VanderWaal, Jon Voight και Dustin Hoffman.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας Megalopolis υπογράφει ο Coppola, ο οποίος είναι παραγωγός μαζί με τους Fred Roos, Barry Hirsch και Michael Bederman. Στους εκτελεστικούς παραγωγούς περιλαμβάνονται οι Darren Demetre, Anahid Nazarian και Barrie Osborne.

Ο Coppola, ο οποίος χρηματοδότησε σχεδόν το σύνολο του προϋπολογισμού των 120 εκατομμυρίων δολαρίων, εξακολουθεί να αναζητά εταιρεία διανομής στις ΗΠΑ. Το Megalopolis θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών στις 17 Μαΐου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*