Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το πρώτο trailer της ταινίας Elio των Disney και Pixar μάς προετοιμάζει για μια κυριολεκτικά εξωπραγματική περιπέτεια

Η Pixar κυκλοφόρησε το trailer της επόμενης animated ταινίας της, που θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την άνοιξη του 2024.

Πρόκειται για το Elio, μια διαστημική περιπέτεια με πρωταγωνιστή ένα νεαρό αγόρι με υπερβολικά ζωηρή φαντασία, το οποίο ταξιδεύει κατά λάθος στο Communiverse – τον τόπο όπου συνεδριάζουν οι αρχηγοί όλων των πλανητών, από όλους τους γαλαξίες του διαστήματος. Εκεί θεωρείται ο αρχηγός της Γης και θα πρέπει να σταθεί ως αντάξιος εκπρόσωπός της, εφόσον όμως αντέξει την πίεση που θα του επιφέρει η νέα αυτή κατάσταση.

Στο voice cast του Elio είναι οι Jameela Jamil, Brad Garrett, America Ferrera και Yonas Kibreab. Η πρεμιέρα της ταινίας είναι προγραμματισμένη για την 1η Μαρτίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*